Sabaaydi Massage

De betekenis van Sabaaydi is afgeleid van de naam Sawaaydi. Dit is een groet die men in Thailand gebruikt om iemand, geluk, gezondheid en een lang leven toe te wensen.

De Thaise massage is een van wereld oudste genezingsmethoden en werkt op de belangrijkste energiebanen die zich in het gehele menselijk lichaam bevinden. Het harmoniseert het lichaam en verlicht blokkades.

De Sabaaydi massage is een diepe energetische massage, waarbij gebruik gemaakt wordt van Thaise kruidenstempels. De massage is gebaseerd op de traditionele Thaise stempel massage, de shiatsu, de klassieke massage en de voetreflexmassage.

Kruiden spelen een belangrijke rol in de Sabaaydi massage. In Thaise ziekenhuizen word er voor een operatie een soortgelijke behandeling met kruiden uitgevoerd.

De kruidenstempels bestaan uit ieder een stuk katoen gevuld met geneeskrachtige kruiden zoals: tumeric, citroengras, patchouli, gember, kaffir limoen en accacia.

De kruidenstempels zijn speciaal afgestemd op de westerse mens, en zijn afkomstig uit een ziekenhuis in de plaats Chang Rai en worden geproduceerd onder toezicht van de het Thaise ministerie van volksgezondheid, en rechtstreeks en vers geïmporteerd.

De Oosterse kruiden hebben een diepe ontspannende en reinigende werking op lichaam en geest. De massage brengt verlichting bij spierpijn, allerlei soorten van reuma, jicht en spierdystrofie. Het bevorder het afvoeren van afvalstoffen bij verzuring van het lichaam, bij afvallen, bij vasthouden van vocht en oedeem. Het heeft een reinigend effect op organen en werkt aderwand verstevigend.

Deze massage is bedoeld voor mensen met: reuma, fibromalogie,menstruatie en andere hormonale klachten. Alle vormen van spierklachten, jicht, spit, spierdystrofie, verzuring van het lichaam, vasthouden van vocht, oedeem, verstevigen van de bloedvaten, depressie, emotionele blokkades, inzetten en ondersteunen bij het lijnen, afvalstoffen loslaten en afvoeren. En natuurlijk voor mensen die preventief hun lichaam en geest gezond willen houden en willen genieten van een heerlijk ontspannende massage.

Niet geschikt voor:

*     zwangerschap met risicofactoren

*    huidaandoeningen

*    open wonden

*    suikerziekte en hoge bloeddruk (zonder medicatie)

*    Chemokuur

*    Koorts / groep

*    Hartritme stoornissen

Tarief

Sabaaydi Massage

I.v.m. het COVID-19 virus word de Sabaaydi massage tijdelijk niet aangeboden.


90 min: € 77,-