Chinese voetreflex massage

De Chinese voetreflexmassage is een weldaad voor lichaam en geest.  Tijdens de massage worden verschillende acupunctuurpunten en reflexzones behandeld.

De Chinezen passen voetmassages al bijna 4000 jaar toe, met zeer goede resultaten.

In China is het heel gebruikelijk voetmassages te ondergaan om je fit en vitaal te voelen en eventuele klachten zo snel mogelijk te ontdekken en te behandelen. U hoeft geen klacht te hebben om baat te hebben bij een behandeling. Zeker in een drukke periode of zomaar als verwennerij werkt deze massage ontspannend en vitaliserend.

De Chinese voetmassage maakt gebruik van de reflexzones op de voeten, de meridianen, de acupunctuurpunten en tevens extra punten. We gebruiken hiervoor zeer effectieve Chinese massagetechnieken. Door de combinatie van dit alles wordt het lichaam intens en volledig behandeld. De resultaten zijn dan ook vaak heel gunstig.

Het grote succes van Chinese voetmassage massage ontstaat doordat in één massage twee systemen tot één geheel worden gecombineerd. De reflexzones zorgen voor een betere doorbloeding van de organen en de meridiaan acupunctuurpunten voorzien het gehele lichaam van nieuwe energie Na afloop voelt men zich ontspannen, vitaal en fit.


Tarief

Chinese voet massage


60 min: € 49,-


Maandag 9.00 tot 18.00

Dinsdag 16.00 tot 20.30

Woensdag: 9.30 tot 13.00

Donderdag : 16.00 tot 20.30

Vrijdag : 9.30 tot 18.00

Contact

Suzan Van Hees

Planetenstraat 3
5081 TJ Hilvarenbeek

All About You houd zich aan de richtlijnen van het RIVM