Chinese Yin Yang massage

De Chinese Yin Yang massage behandelend het complete lichaam, en brengt innerlijke balans en harmonie. Het reinigt het lichaam en laat de natuurlijke energie van de organenen weer stromen.

In ons lichaam bevinden zich energetische banen, de meridianen genoemd. Hierdoor stroomt onze levensenergie. Deze meridianen zijn verbonden met al onze organen in het lichaam. Door massage van de meridianen en behandeling van drukpunten kunnen we deze beinvloeden en de balans hierin herstellen.  Wanneer de balans in de meridianen voor langere tijd verstoord is kunnen er ziektes ontstaan.

Tijdens de massage worden eerst de voeten gemasseerd. Deze geven aan welke meridianen verstoord zijn. Via de meridiaan banen sporen we de blokkades op en laten we de energie hier weer stromen. Langs de wervelkolom op de rug bevinden zich de shu points waarmee we door middel van lichte druk de organen direct  stimuleren. Ook directe massage van de organen op de buik en op de rug komen aan bod.

Uw lichaam geeft aan wat er nodig is. De Yin Yang massage heeft een zeer groot effect op het lichaam. Iedereen is anders en reageerd anders op de massage. Het is een zachte massage uitgevoerd met weinig of geen olie.

Een ieder krijgt zijn eigen specifieke behandeling afgestemd op zijn lichaam.
Tarief

Chinese Yin Yang massage


60 min: € 54,-

90 min: € 77,-


Maandag 9.00 tot 18.00

Dinsdag 16.00 tot 20.30

Woensdag: 9.30 tot 13.00

Donderdag : 16.00 tot 20.30

Vrijdag : 9.30 tot 18.00

Contact

Suzan Van Hees

Planetenstraat 3
5081 TJ Hilvarenbeek

All About You houd zich aan de richtlijnen van het RIVM