Aroma Touch Massage 60 min € 50

Symphony off the cells 60 min € 50

Seizoensbehandeling 75 min € 60

We bekijken welke olie het beste bij u past. U krijgt een sample mee naar huis om dit te proberen.

Downloads

Leer meer over het gebruik van essentile olien.

Aromatherapie

Aromatherapie is een onderdeel van de kruidengeneeskunde waarbij de essentiële olie van planten als therapeutisch onderdeel worden gebruikt bij de behandeling van allerlei klachten op lichamelijk en geestelijk gebied. Het ondersteunt het lichaam en de psyche op een holistische manier bij haar zelfgenezend vermogen. Iedere olie heeft een bepaalde heilzame vibratie, deze vibratie helpt de mens zijn innerlijke disbalans te corrigeren.

De werking van deze vibrerende energie is gebaseerd op een hermetische wet dat het gelijke het gelijke aantrekt. Net als alles in de natuur, hebben wij mensen ons eigen energieveld en lopen er allerlei energiebanen door ons lijf, ook wel de meridianen genoemd. Onze levensenergie stroomt hierdoor heen. Ziektes of stress kunnen ervoor zorgen dat deze banen verstopt raken. Essentiële olie met de juiste vibratie kan deze blokkade weer opheffen. Zo draagt aromatherapie bij aan een evenwichtige balans in ons lichaam en geest.

Mijn massage behandelingen zijn voornamelijk gericht is op het in balans brengen van deze meridianen. Aromatherapie is dan ook een waardevolle aanvulling, en word ingezet worden om je emoties en lichamelijke ongenoegen te corrigeren.

Hiernaast vind je een aantal documenten die je kunt downloaden.(engelstalig) Hoe en waarvoor kun je essentiële olie gebruiken? Hoe zit het met de kinderen? Kun je het gebruiken om je gewicht weer op peil te krijgen? Je weerstand een boost te geven? en nog vele andere zaken. In de webshop vind je naast alle producten ook nog verschillende videos en leuke recepten om thuis uit te proberen.

Wil je graag persoonlijke begeleiding bij het vinden van de juiste olie voor jouw en je gezin? De producten eerst proberen of in de praktijk ophalen? Neem contact met me op.